Advertisement

Burak Yılmaz Galatasaray - Burak Yılmaz'dan tepki! Galatasaray... / 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur.

Burak Yılmaz Galatasaray - Burak Yılmaz'dan tepki! Galatasaray... / 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur.. Eski takımlarında oynadığı silik futbolu üzerinden biraz olsun atmıştır. Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor. Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı. Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı. Bu görüşmede nazifoğlu kapılarının kendisine açık olduğunu söyledi. .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. Eski takımlarında oynadığı silik futbolu üzerinden biraz olsun atmıştır.

Burak Yılmaz Galatasaray'ı bekliyor - Son Dakika Futbol ...
Burak Yılmaz Galatasaray'ı bekliyor - Son Dakika Futbol ... from i2.cnnturk.com
Bafetimbi gomis'i 6 milyon euro'ya satan sarı kırmızılıların, trabzonspor'da ankaragücü maçı kadrosuna alınmayan burak yılmaz ile. · 24 mayıs 2013 ·. Eski takımlarında oynadığı silik futbolu üzerinden biraz olsun atmıştır. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole. Dizdar, türk futbolundan çin'in yaptığı transferlere, arda turan'dan galatasaray'a, burak yılmaz'dan şike tartışmasına kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş maçı sonrası burak yılmaz'a dön mesajları yağdı!

Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu.

Lille osc métropole / türkiye. Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole. Dizdar, türk futbolundan çin'in yaptığı transferlere, arda turan'dan galatasaray'a, burak yılmaz'dan şike tartışmasına kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz galatasaray, wesley sneijderr'in gönderisini paylaştı. • emeğe saygı like atmayı ve abone olmayı unutmayın!• Beşiktaş maçı sonrası burak yılmaz'a dön mesajları yağdı! Bu görüşmede nazifoğlu kapılarının kendisine açık olduğunu söyledi. .transferi için büyük ölçüde anlaştığı futbolcu burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktı. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. · 15 haziran 2013 ·. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti.

Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak. • emeğe saygı like atmayı ve abone olmayı unutmayın!• Eski takımlarında oynadığı silik futbolu üzerinden biraz olsun atmıştır. Burak yılmaz'ın galatasaray'a transfer olacağı iddiaları üzerine sarı kırmızılı yönetimden konuyla ilgili net bir açıklama geldi.

Burak Yılmaz'dan 22 Gol! - Ataklar Organize Gelişiyor ...
Burak Yılmaz'dan 22 Gol! - Ataklar Organize Gelişiyor ... from www.sporize.com
Galatasaray hamit altıntop'tan sonra burak yılmaz'ı da renklerine bağladı. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. · 15 haziran 2013 ·. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. .hocası, trabzonspor'da kadro dışı bırakılan 33 yaşındaki golcüyü arayıp, galatasaray'a gelmeye ikna etti. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Galatasaray, burak yılmaz'ın transferi için çin'in beijing guoan kulübü ile anlaşmaya vardı. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole.

Beşiktaş maçı sonrası burak yılmaz'a dön mesajları yağdı!

Ronaldo'dan galatasaray ve burak yilmaz açiklamasi. | galatasaray'da devam edecek mi? Bonservisini alıp gelmesi halinde burak yılmaz'a senelik 3 milyon euro ödeyecek. Yeni attığım videolardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı unutmayın! Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? .transferi için büyük ölçüde anlaştığı futbolcu burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktı. Burak yılmaz galatasaray, wesley sneijderr'in gönderisini paylaştı. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kendileri 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda oldukça iyi bir performans sergilemiştir. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team.

• emeğe saygı like atmayı ve abone olmayı unutmayın!• Bu görüşmede nazifoğlu kapılarının kendisine açık olduğunu söyledi. Ve burak yılmaz resmen galatasaray'da. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti.

GS'li Burak Yılmaz: Ayrılmak Gibi Bir Niyetim Yok - Spor
GS'li Burak Yılmaz: Ayrılmak Gibi Bir Niyetim Yok - Spor from foto.haberler.com
Kendileri 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda oldukça iyi bir performans sergilemiştir. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti. • emeğe saygı like atmayı ve abone olmayı unutmayın!• Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Burak yılmaz'ın galatasaray'a transfer olacağı iddiaları üzerine sarı kırmızılı yönetimden konuyla ilgili net bir açıklama geldi. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team.

| galatasaray'da devam edecek mi?

Burak yılmaz galatasaray, wesley sneijderr'in gönderisini paylaştı. Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor. .transferi için büyük ölçüde anlaştığı futbolcu burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktı. Ve burak yılmaz resmen galatasaray'da. Eski takımlarında oynadığı silik futbolu üzerinden biraz olsun atmıştır. .hocası, trabzonspor'da kadro dışı bırakılan 33 yaşındaki golcüyü arayıp, galatasaray'a gelmeye ikna etti. Ronaldo'dan galatasaray ve burak yilmaz açiklamasi. · 24 mayıs 2013 ·. Kendileri 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda oldukça iyi bir performans sergilemiştir. Dizdar, türk futbolundan çin'in yaptığı transferlere, arda turan'dan galatasaray'a, burak yılmaz'dan şike tartışmasına kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Bu görüşmede nazifoğlu kapılarının kendisine açık olduğunu söyledi. Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak.

başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti burak yılmaz. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak.

Posting Komentar

0 Komentar